Beyond: Two Souls için ön-siparişler alınmaya başlandı

0Derece // 2013-09-07 18:44:32 TSİ

Beyond: Two Souls

Quantic Dream tarafından Playstation 3 platformuna özel olarak geliştirilen Beyond: Two Souls için ön siparişler alınmaya başlandı. Fiyatı 149TL olarak belirlenen oyunu ön sipariş verecek olan oyuncular DLC'lerine de ücretsiz olarak sahip olacaklar. Ayrıca oyunda türkçe alt yazı desteği de bulunacak.

Oyunun karakterlerini Ellen Page, David Cage ve Willem Dafoe gibi profesyonel sinema oyuncularının canlandırdığı yapımda en fazla özenilen kısım olarak oyunun senaryosu gösteriliyor. Öyle ki aktris Ellen Page oyunun 2000 sayfalık senaryoya sahip olduğunu söyledi.

Oyunun ana konusu ise şöyle; kahramanımız Jodie Holmes (Ellen Page) psişik yeteneklere sahip birisi ve bu yeteneklerinden dolayı CIA tarafından eğitim ve araştırma programına dahil ediliyor. Bir süre sonra ise CIA'e katılıp bir takım görevlere çıkması için kendisine yetki veriliyor. Görevlerin çoğunda başarılı olan Jodie CIA'de çalışan birisine aşık oluyor. İşte tam bu sırada hayatı alt üst olup kendisiyle birlikte sevgilisinin de hayatı tehlikeye giren kahramanımız psişik yeteneklerinden faydalanarak olayları çözmeye çalışıyor.

Oyun Bilgileri
Beyond: Two Souls
Yapımcı: Quantic Dream
Dağıtıcı: SCEA
Türü: Macera
Çıkış tarihi: Oct 8, 2013 (US)
Platformlar: PS3
Yeni haberler
OGame makaleleri
Trainer dosyaları