Call of Duty: Ghosts Multiplayer Detayları

0Derece // 2013-08-20 02:55:27 TSİ

Infinity Ward, Los Angeles'da yaptığı etkinlikte Call of Duty: Ghosts'un online modunu tanıttı.

Oyunun yapımcılarından Mark Rubin,  online modunda yapılan yenilikler hakkında "Modern Warfare'dan beri online moduna en fazla yenilik yaptığımız oyun" şeklinde bahsetti.

Eklenen yeniliklerden birisi karakterimizi fazlaca kişiselleştirebilmemiz. Hatta o kadar fazla alternatif sunulmuş ki 20.000 farklı kombinasyon üretilebiliyor. Kask, vücut, üniforma, yüz ve çeşitli aksesuarlar kişiselleştirebileceğimiz öğelerden sadece bazıları. Ayrıca yazının altından ulaşabileceğiniz videonun son kısımında göreceğiniz üzere; bayan karakter de seçebiliyorsunuz.

Oyuna 30 yeni silah ve "keskin nişancı tüfeği" adlı bir silah sınıfı dahil edilmiş. Bu silahlar ile elektrik direklerini, duvarları, kapılar ve daha birçok şeyi aynı battlefield serisindeki gibi yakıp yıkabileceğiz.

Eklenen Search & Rescue isimli bir mod ile takım arkadaşımız öldüğü yerde bir etiket bırakacak eğer o etiketi alırsak arkadaşımız respawn olacakmış.

Konsol fark etmeksizin almış olduğumuz oyunun profil bilgilerini, istatistiklerini diğer platforma transfer edebilebilecek. Yani PS3 den XONE'a aktarım olabilecek.

Oyunun trailerlarında sürekli gördüğümüz köpek, multiplayer modunda da yanımızda olacakmış ama henüz ne işe yarayacağı hakkında bir bilgi verilmedi.

Oyun ile çıkacak bir mobil uygulama ile oyundaki skorlarımız sosyal ağlardan paylaşabilecek, bir sonraki dirilmemizde kullanacağımız silahları ve eşyaları belirleyebilecek ve takımımız için maçlar ayarlayabilecekmişiz.

Oyun Bilgileri
Call of Duty: Ghosts
Yapımcı: Activision
Dağıtıcı: Activision
Türü: Aksiyon
Çıkış tarihi: Nov 5, 2013 (US)
Platformlar: PC PS4 PS3 XONE X360 WiiU
Yeni haberler
OGame makaleleri
Trainer dosyaları