PES 2014'te bazı detaylar olmayacak!

0Derece // 2013-09-06 21:45:54 TSİ

Konami yetkililerinden Adam Bhatti'nin yaptığı açıklamalar oyun severleri bir hayli üzecek gibi. Eski sürümlerde olan eksiklikleri ve hataları giderip yeni bir oyun olarak piyasaya sürmek yerine PES 2014'ü tamamen sıfırdan yaptıklarını belirten Adam Bhatti bu yüzden bazı detayları oyuna ekleyecek zamanları olmadığını söyledi.

Örneğin PES 2014'te yağmur yağmayacak! Yapımcılar oyuna eklenmesi çok kolay bir detay gibi görünse de oldukça meşakkatli bir çalışma istediğini, yağmur efektinin sadece damlacıklardan oluşmayıp pas atışlarının hatalı olması, topun sekmesinden tutun da oyuncuların performansına kadar etki ettiğini söylediler.

Ayrıca İspanya'daki stadyumların hepsi ve diğer Avrupa stadyumlarının çoğu oyunda yer almayacak. Sebep olarak da Electronic Arts'ın yetkililerle daha önceden anlaşıp statların oyunlarda kullanım hakkını eline almış olması ve bu hakkı Konami ile paylaşmaya sıcak bakmaması olarak gösteriliyor. Sadece bu kadar da değil! Stadyumların çoğunun oyunda yer alamayacağı haberinin kendilerine geç ulaştığını belirten Bhatti, PES 2014'te sadece 20 adet stadyumun olacağını söyledi.

Merakla beklenen yapım İngiltere'de 20 Eylül, Amerika'da 24 Eylül ve Avrupa'da da 27 Eylül tarihinde raflardaki yerini alacak.

PES 2014

Oyun Bilgileri
Pro Evolution Soccer 2014
Yapımcı: Konami
Dağıtıcı: Konami
Türü: Sports
Çıkış tarihi: Sep 24, 2013 (US)
Platformlar: PC PS3 X360 3DS PSP
Yeni haberler
OGame makaleleri
Trainer dosyaları