Ubisoft'un yeni oyunu "The Crew"

0Derece // 2013-08-25 16:17:57 TSİ

The Crew

E3 oyun fuarının en çok ilgi çeken yapımlarından birisi de, Ubisoft'un 2014'ün birinci çeyreğinde piyasaya çıkarmayı planladığı The Crew isimli yarış oyunu oldu. Açık dünya tarzında oluşturulan oyunun haritası Amerika Birleşik Devletleri'ni kapsıyor. Haritanın bir ucundan diğer ucuna gitmek ortalama 90 dakika sürüyor.

Arabaları kişiselleştirme konusunda da oldukça fazla seçenek sunan The Crew'de yarış tipine göre arabanın aksamları değiştirilebilecek. Arabanın aksamlarını değiştirmek denilince diğer yarış oyunlarından alışık olduğunuz motor, süspansiyon, fren vs. ile sınırlı olan bir sistem aklınıza gelmesin. Modifiye konusunda oldukça komplike bir işe imza atılan The Crew'de motorun içindeki parçalara bile müdahale etmeniz mümkün olacak.

Bir mobil uygulaması da olacak olan oyunda uygulamanın henüz ne işe yarayacağı hakkında bir açıklama yapılmadı fakat büyük bir ihtimalle CoD: Ghosts'un mobil uygulamasına benzer özelliklere sahip olacak.

Grafikleri konusunda ise yazımızın altında yer alan trailerı izlemeye davet ediyor ve yorumu size bırakıyorum. Yayınlanan video görüntülerine göre bir kaç eksiği hariç (-ki çıkışına daha çok süre var onlarda muhtemelen düzeltilecektir) o kadar emek harcanmış, o kadar mükemmel bir yapıma imza atılmış ki tahminime göre bir seri haline getirilip her yıl yeni sürümleri yayınlanacak.

Oyunun Playstation 4, Xbox One ve PC platformları için geliştirildiğini hatırlatalım. Ubisoft bu hamle ile yıllardır Need for Speed serisi ile piyasanın büyük bölümünü elinde bulunduran Electronic Arts'ın tahtını elinden alabilecek mi? Hep beraber bekleyip göreceğiz.

Oyun Bilgileri
The Crew
Yapımcı: Ivory Tower
Dağıtıcı: Ubisoft
Türü: Driving
Çıkış tarihi: Q1 2014 (US)
Platformlar: PC PS4 XONE
Yeni haberler
OGame makaleleri
Trainer dosyaları