FIFA 14 stadyum görselleri yayınlandı

0Derece // 2013-09-05 21:15:28 TSİ

FIFA 14'ün çıkmasına sayılı günler kala oyunla ilgili detaylar hız kesmeden paylaşılmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Sportoto Süper Lig'in FIFA 14'te yer almayacağının açıklanmasının ardından bugünde oyundaki stadyumların resimleri sızdırıldı.

Sızan resimlerdeki stadyumlar şöyle: Signal Iduna Park - Borussia Dortmund, Nou Camp - Barcelona, Santiago Bernabéu - Real Madrid, Etihad Stadium - Manchester City, Stade Vélodrome - Olympique de Marseille.

Stadyumların çoğu sırf ev sahibi takımının şöhreti sayesinde oyunda kendine yer bulabilmiş durumdalar. Gönül isterdi ki ülkemizden Ali Sami Yen Spor Kompleksi ve Şükrü Saraoğlu, Arjantin'den La Bombonera ve Estadio Antonio Vespucio Liberti de kendine yer bulabilsin (bu liste daha da uzar gider) ama maalesef elimizden birşey gelmiyor. Lafı daha da uzatmadan resimleri sizlerle paylaşıyorum.

FIFA 14 Stadyumları Thumb FIFA 14 Stadyumları Thumb FIFA 14 Stadyumları Thumb FIFA 14 Stadyumları Thumb FIFA 14 Stadyumları Thumb FIFA 14 Stadyumları Thumb

Oyun Bilgileri
FIFA 14
Yapımcı: EA Canada
Dağıtıcı: EA Sports
Türü: Sports
Çıkış tarihi: Sep 24, 2013 (US)
Platformlar: PC PS4 PS3 PS2 VITA PSP XONE X360 Wii 3DS IP
Yeni haberler
OGame makaleleri
Trainer dosyaları