Fifa 14'te Türkiye Ligi olmayacak!

0Derece // 2013-09-02 16:53:55 TSİ

FIFA 14

Bildiğiniz gibi uzun bir süredir FIFA serisinin yapımlarında Türkiye ligi bulunmuyor. Bu yüzden FIFA severler gerek sosyal medyada olsun, gerek aralarında konuşurken olsun merak ve umutla çıkacak olan yeni oyunda Türkiye ligi olup olmayacağı sorusuna cevap arıyorlar.

Maalesef bu kitleyi üzeceğiz... Electronic Arts'ın söyledikleri hiç iç açıcı değil. Öyle ki bırakın türkiye ligini 5 büyüklerimizden sadece Galatasaray oyunda yer alacak.

Sportoto Süper Lig'in FIFA 14'te yer almasını isteyen FIFA tutkunlarının isteklerini ulaştırdığı Kulüpler Birliği, Electronic Arts ile bir görüşme düzenledi. Görüşmeler sonucunda Kulüpler Birliği; EA ile anlaşma aşamasına gelindiğini ve anlaşmanın bir kaç gün içerisinde netlik kazanacağını belirtmesine rağmen iki taraf arasında anlaşma sağlanamadı.

Fakat geçmiş yıllarda olduğu gibi hayranların yapacağı yamaları kurarak Sportoto Süper Lig'i oynamanız mümkün olacak. Tabi ligimiz resmi sürümle gelseydi olacak olan kaliteyle, hayranların yapacağı yamanın kalitesinin bir olması beklenemez ama hiç yoktan iyidir...

Oyun Bilgileri
FIFA 14
Yapımcı: EA Canada
Dağıtıcı: EA Sports
Türü: Sports
Çıkış tarihi: Sep 24, 2013 (US)
Platformlar: PC PS4 PS3 PS2 VITA PSP XONE X360 Wii 3DS IP
Yeni haberler
OGame makaleleri
Trainer dosyaları