PES 2014 AFC Şampiyonlar Ligi trailerı yayınlandı

0Derece // 2013-09-03 18:54:04 TSİ

Konami, Asya Futbol Konfederasyonu ile anlaşmaya vararak Asya'nın en büyüğünü belirleyen AFC Şampiyonlar Ligi'nin lisansını aldı. Oyun severler turnuvaya katılan 32 takımdan birisini tercih ederek şampiyon olmak için mücadele edebilecekler. UEFA Şampiyonlar Ligi kadar prestijli bir müsabaka olmasa da PES tutkunlarına yenilik ve çeşitlilik getirmesi bakımından güzel bir hamleye imza atılmış.

Yayınlanan videoya gelecek olursak; futbol oyununda bir bölgenin kültürü ne kadar iyi yansıtılabilir ise Asya'nın ki de o kadar iyi yansıtılmış. Tribünde beyaz fistanları, kendine has şapkaları ve arapça pankartları ile araplar hemen kendini belli ediyor.

Dikkat çeken başka bir detay ise maçı sunan spikerlerinde asyadan seçilmesi olmuş. Örneğin aşağıdaki videodaki maçı coşkulu anlatımlarını zaman zaman Youtube'dan izlediğimiz arap spikerleri sunuyor. Yensek de yenilsek de arap spikerlerin coşkulu anlatımıyla bir hayli eğleneceğimiz açık...

Videoyu izlemeden önce PES 2014 ile gelen yeniliklerden birisi olan Moral/Motivasyon sistemi hakkındaki haberimizi okuyabilirsiniz.

Oyun Bilgileri
Pro Evolution Soccer 2014
Yapımcı: Konami
Dağıtıcı: Konami
Türü: Sports
Çıkış tarihi: Sep 24, 2013 (US)
Platformlar: PC PS3 X360 3DS PSP
Yeni haberler
OGame makaleleri
Trainer dosyaları